Uitnodiging HR Actief Webinar 2021

Nationale-Nederlanden helpt bedrijven en organisaties graag om werknemers vitaal en veerkrachtig te maken. Dat doen we onder meer door onze kennis en inzichten te delen. We nodigen HR-professionals graag uit voor ons HR Actief Webinar op dinsdag 11 mei 2021 van 14.00 tot 15.30 uur. Leer van de ervaringen van andere HR-professionals, bedrijven en experts. Met tips die je direct in de praktijk kunt toepassen, zorgen we samen dat werknemers gezond en vitaal aan het werk zijn. Vandaag en morgen.

Meld je aan

Vitale & veerkrachtige werknemers
We kunnen er niet omheen. Het coronavirus is van grote invloed op ons dagelijks bestaan. Niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook op ons werk. Veel mensen werken op dit moment vanuit huis. Anderen willen graag aan de slag, maar mogen of kunnen op dit moment niet werken. En werknemers in de zorg draaien juist veel overuren. Voor hen is het de vraag of zij dit op de lange termijn volhouden. Kortom, genoeg uitdagingen voor HR. Hoe kun je als HR-professional werknemers het beste ondersteunen? Tijdens het HR Actief Webinar inspireren experts en HR-professionals uit diverse sectoren je met tips en inzichten uit hun praktijk. Samen maken we Nederland vitaal en veerkrachtig, met oplossingen van nu.

Bekijk het programma

Webinar voor HR-professionals
Het HR Actief Webinar 2021 is speciaal samengesteld voor de HR-professionals van onze (potentiële) klanten. Ben je adviseur? Dan kun je samen met de HR-professional(s) van je klant(en) deelnemen. Klanten en adviseurs kunnen zich tot en met 3 mei 2021 aanmelden via onderstaande link.

Meld je aan

Heb je vragen?
Heb je vragen over het HR Actief Webinar? Neem dan contact op met Elvire Leedekerken via 06 1116 61 80 of communicatie.inkomen@nn.nl.

Graag tot ziens bij het HR Actief Webinar!

 

Igno Schings Annemieke Visser-Brons Nynke Nijkamp
Directeur Inkomen Collectief Directeur Pensioen Services Senior Manager Zorg
Nationale-Nederlanden Nationale-Nederlanden Nationale-Nederlanden