Kennissessies

Samen houden we Nederland vitaal & veerkrachtig. Dat doen we onder meer door onze kennis en inzichten met je te delen. Wij organiseren dit jaar verschillende kleinschalige kennissessies. Tijdens deze sessies informeren we jou en je adviseur over financiële risico’s voor werkgevers en werknemers én over onze oplossingen. De eerste online kennissessies waren succesvol. Op speciaal verzoek van adviseurs, nu een speciale editie. Op dinsdag 1 juni delen we nogmaals onze kennis over  de kansen van het privaat verzekeren van het risico van de regeling Werkhervatting Gedeeltelijk Arbeidsgeschikten (WGA). Nu uitsluitend voor al onze adviseurs.

Verschillen tussen een publieke (UWV) en private verzekeraar

Een werknemer die gedeeltelijk arbeidsongeschikt raakt, komt na twee jaar in aanmerking voor de WGA. Een werkgever betaalt hier maximaal tien jaar de kosten voor. Voor dit financiële risico is een werkgever standaard verzekerd bij UWV. Maar hij kan er ook voor kiezen om dit risico bij een private verzekeraar onder te brengen. Wat zijn de verschillen tussen een publieke (UWV) en een private verzekeraar? Wat kan privaat verzekeren een werkgever opleveren? Daarover vertellen we je graag in een online bijeenkomst van een uur, zodat jij je klanten goed kunt adviseren.
 

Meld je aan


Meer regie op verzuim zorgt voor vitalere werknemers
Als eigenrisicodrager voor de WGA neemt een werkgever de regie op het verzuim binnen zijn bedrijf. Hoe lager het verzuim en hoe vitaler zijn werknemers, hoe lager de kosten. Daarbij helpen we graag. Samen houden we Nederland vitaal en veerkrachtig.

Heb je vragen?
Heb je vragen over de kennissessies? Neem dan contact op met Arjette Tetteroo via 06 3063 35 31 of communicatie.inkomen@nn.nl.

Graag tot ziens!

Igno Schings
Directeur Inkomen Collectief
Nationale-Nederlanden