Uitnodiging: Kennissessies

 

Samen houden we Nederland vitaal & veerkrachtig. Dat doen we onder meer door onze kennis en inzichten met je te delen. Wij organiseren dit jaar verschillende kleinschalige kennissessies. Tijdens deze sessies informeren we jou en je adviseur over financiële risico’s voor werkgevers en werknemers én over onze oplossingen. De eerste online kennissessies vinden plaats op donderdag 11 en dinsdag 16 maart 2021 en gaan over de kansen van het privaat verzekeren van het risico van de regeling Werkhervatting Gedeeltelijk Arbeidsgeschikten (WGA).

Verschillen tussen een publieke (UWV) en private verzekeraar
Een werknemer die gedeeltelijk arbeidsongeschikt raakt, komt na twee jaar in aanmerking voor de WGA. Je betaalt hier als werkgever maximaal tien jaar de kosten voor. Voor dit financiële risico ben je standaard verzekerd bij UWV. Maar je kunt er ook voor kiezen om dit risico bij een private verzekeraar onder te brengen. Wat zijn de verschillen tussen een publieke (UWV) en een private verzekeraar? Wat kan privaat verzekeren je opleveren? Daarover vertellen we je graag in een online bijeenkomst van een uur.

Meld je aan

Meer regie op verzuim zorgt voor vitalere werknemers
Als eigenrisicodrager voor de WGA neem je regie op het verzuim binnen je bedrijf. Hoe lager het verzuim en hoe vitaler je werknemers, hoe lager je kosten. Daar helpen we je graag mee, bijvoorbeeld met de inzet van specialisten op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Samen houden we Nederland vitaal en veerkrachtig.

Heb je vragen?
Heb je vragen over de kennissessies? Neem dan contact op met Arjette Tetteroo via 06 3063 35 31 of communicatie.inkomen@nn.nl.

Graag tot ziens!

Igno Schings
Directeur Inkomen Collectief
Nationale-Nederlanden