Welkom bij Thierry Mugler: Couturissime - La Nuit Exclusive

Een exclusieve avond in de Kunsthal te Rotterdam op donderdag 19 december 2019.

 

Nationale-Nederlanden presenteert als ambassadeur van de Kunsthal met trots een exclusieve en besloten vip-avond rond de spectaculaire overzichtstentoonstelling Thierry Mugler: Couturissime.

Meer dan 150 creaties van de wereldberoemde Franse maker Thierry Mugler reizen in deze tentoonstelling over de wereld en zijn nu voor het eerst te zien in Europa. Naast de prachtige outfits uit de periode 1977 tot 2014 worden ook veel niet eerder getoonde accessoires en toneelkostuums tentoongesteld van de markante kunstenaar, visionair, couturier, fotograaf en parfumeur. Ook clips, video’s, archiefdocumenten en schetsen ontbreken niet.

Het werk van Thierry Mugler, wordt omlijst door 100 werken van toonaangevende modefotografen, zoals Guy Bourdin, Goude, David LaChapelle, Helmut Newton, Herb Ritts en Dominique Issermann. Kortom een niet te missen tentoonstelling voor de liefhebber van kunst en couture.


Nationale-Nederlanden en Kunsthal Rotterdam
Kunst inspireert en verbindt. Als ambassadeur van Kunsthal Rotterdam draagt Nationale-Nederlanden kunst en cultuur een warm hart toe. Wij zijn er trots op een bijdrage te leveren aan de grote overzichtstentoonstelling van de Franse maker Thierry Mugler in de Kunsthal.