NN Samen Deskundig sessie Zakelijk Schade najaar 2020

Eerder dit jaar heeft u een uitnodiging voor de Samen Deskundig sessies voorjaar van ons ontvangen. Door de uitbraak van het Covid-19 virus zijn alle Samen Deskundig voorjaarssessies gecanceld.

Op het moment zijn de vooruitzichten wat betreft het Covid-19 virus positiever en zijn veel  maatregelen versoepeld. In het najaar willen we weer Samen Deskundig sessies houden. Graag nodigen we u hier voor uit. 

De locatie en zaalopstelling is strikt volgens de RIVM richtlijnen ingericht. Hierdoor kunnen we minder gasten ontvangen en is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Als de situatie rondom het Covid-19 virus wijzigt en er geen sessies kunnen plaatsvinden op locatie, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw gezondheid, die van klanten en medewerkers is en blijft onze belangrijkste zorg.

Samen Deskundig sessies najaar in 2020
De samenwerking met u is heel belangrijk voor ons. De input die we van u krijgen willen we graag gebruiken in de verbetering van onze dienstverlening. Het programma bestaat uit twee delen: Samenspraak en Kennis. Bij het onderdeel Samenspraak gaan we met u in gesprek over de onderwerpen die u bezighouden. Tijdens het onderdeel Kennis wordt onze productoplossing voor Garage toegelicht en komt het actuele thema zonnepanelen aan bod.

Vanuit Nationale-Nederlanden zijn directie, collega’s vanuit Marketing en Verkoop en een productspecialist aanwezig. Ons doel is om samen met u te werken aan een persoonlijke en deskundige advisering van onze gezamenlijke klanten. Daar ondersteunen we u graag zo goed mogelijk bij.

Een interessant programma
15.00 – 15.30 uur           Inloop
15.30 – 15.45 uur           Terugblik en vooruitblik
15.45 – 16.45 uur           Samenspraak
16.45 – 17.00 uur           Pauze
17.00 – 18.30 uur           Kennis: Garage en zonnepanelen
18.30 – 20.00 uur           Buffet

Aanmelden
Wilt u ons vóór 5 september a.s. laten weten of u gebruik maakt van deze uitnodiging?

Dit kan via de persoonlijke registratiebutton in de uitnodiging. Wees er snel bij we hebben namelijk een beperkt aantal plaatsen.

Wilt u een specifiek ontwerp met ons bespreken? U kunt dit bij het aanmelden aan ons doorgeven. Deze onderwerpen worden besproken bij het onderdeel Samenspraak.

Na ontvangst van uw aanmelding sturen we u een bevestiging van deelname. Een week voor aanvang van de sessie ontvangt u per e-mail de laatste informatie.

Vragen?

Heeft u vragen over deze sessie? Neem dan contact met ons op via events@nn.nl. Inhoudelijke vragen kunt u ook aan mij stellen.

Hopelijk tot ziens!
 

Met vriendelijke groet,

Uw Accountmanager Zakelijk Schade