Op 4 februari informeerde ik je over de nieuwe reeks online strategische Samenspraak sessies, die wij dit voorjaar organiseren. We blijven namelijk graag met jou in gesprek. Via deze e-mail nodig ik je definitief uit deel te nemen aan twee van deze sessies.  

Bevestig je deelname  
Wil je mij uiterlijk vrijdag 12 maart a.s. laten weten of je als onze gast aanwezig kunt zijn? Je kunt hiervoor de aanmeldknop in je persoonlijke uitnodiging gebruiken. Het gaat om de volgende twee data:   

Maandag 12 april 2021        

17.00-18.15 uur           

Digitalisering & data 

Maandag 17 mei 2021 

17.00-18.15 uur 

Cross-sell & diensten 

De opzet van de reeks is kleinschalig. Het kan voorkomen dat een sessie snel vol is. Mocht dit gebeuren en lukt het niet meer je een plek toe te wijzen, dan plannen we nieuwe sessies in. Binnen het aanmeldformulier kun je je voorkeur dan aangeven.  

Opzet  
Per sessie ontmoet je vijf tot zes directieleden van branchegenoten en circa drie directieleden van Nationale-Nederlanden. Ook deze keer neem ik de rol van gespreksleider op me. Afwisselend zijn mijn collega-directieleden van onze Business Units aanwezig.   
  
Digitalisering & data
Tijdens de eerste sessie staan de thema’s digitalisering en data centraal. Waar let je als executive op om succesvol te worden in Artificiële Intelligentie (A.I.)? Onze collega Tjerrie Smit (Head of Data & A.I.) neemt ons mee in de wereld van A.I., data en data science. Hij legt uit waarom deze thema's uitgerekend nu cruciaal zijn voor onze sector. Ook deelt hij de top 5 eyeopeners over A.I., die je direct mee kunt nemen in je dagelijkse praktijk. 

Cross-sell & diensten
Tijdens de tweede sessie volgt een verdieping op de thema's cross-sell en diensten. De missie van James van der Spek (directeur HCS) is om met data en een tech driven aanpak te zorgen voor preventie, werkvreugd en minder uitval van personeel. James toont jou aan de hand van het platform van HCS het heden en de toekomst van cross-sell, diensten en platformen.

Contact 
Heb je vragen over dit bericht of wil je meer informatie over deze bijeenkomst, neem dan contact op met Tim Verschoor via tim.verschoor@nn.nl of via 06 83 62 40 93. 

Ik kijk er naar uit je dit voorjaar online te ontmoeten! 

Met vriendelijke groet, 

Harry van der Zwan 
Directeur Business Partners