Sprekers

                                                                                                                                                                                                                              

Tjerrie Smit - Digitalisering & data

“Hunt for unicorns not mosquitos. Waar let je als executive op om succesvol te worden in Artificiële Intelligentie? Start altijd vanuit je #1  probleem (of allergrootste probleem/uitdaging) .” Tjerrie Smit neemt ons mee in de wereld van A.I., data en data science en legt uit waarom dit uitgerekend nu cruciaal is voor onze sector. Ook deelt hij de top 5 eyeopeners die je moet weten over A.I. die je      direct mee kunt nemen in je dagelijkse praktijk. Daarna hebben we ruim de tijd om hier over in samenspraak te gaan.

Tjerrie Smit is Head of Data & AI bij Nationale-Nederlanden. Tjerrie is een specialist op het gebied van Advanced Analytics, klantdata en data quality. Hij heeft een achtergrond in Marketing en IT. Daarmee vormt hij een brug tussen Business en Techniek. Als head of Data & AI is hij verantwoordelijk voor data science competence center van NN en de uitrol van het Analytics platform binnen NN group.

 

James van der Spek - Cross-sell & diensten

“Sommige dingen zijn niet meer op te lossen met mensenhanden. Mijn missie is om met data en een tech driven aanpak te zorgen voor preventie, werkvreugd en minder uitval van personeel. Zo vraagt het gebrek aan bedrijfsartsen om een tech based ARBO 2.0. Met technologie, data en specialistische kennis kunnen we samen met jullie tot slimme oplossingen voor klanten komen.” James van der Spek toont ons aan de hand van het platform van HCS het heden en de toekomst van cross-sell, diensten en platformen.  


James van der Spek (1980) is CIO bij HCS, dat bedrijven helpt bij de duurzame inzet van hun medewerkers. Na de HRM opleiding, startte hij met de avondopleiding Bestuurskunde en overdag een baan als personeelsfunctionaris bij Stichting DAK. Beide maakten plaats voor zijn start bij HCS, toen nog Human Capital Scan. Het ondernemerschap dreef James vanaf 2006 naar meerdere eigen bedrijven, gevolgd door een terugkeer naar HCS als mede-eigenaar. In 2019 realiseerde hij de verkoop van HCS aan Nationale Nederlanden. Sindsdien bouwen HCS en NN aan de ‘nieuwe wereld van werk’ met integratie van Keerpunt B.V. als recente uitbreiding. James verbindt de technologische kansen van nu aan de duurzame inzet van medewerkers.