Samenspraaksessies 

Jouw mening als adviseur is voor ons van groot belang. Zo hebben wij vanuit Inkomen Collectief in 2020 meerdere samenspraaksessies met adviseurs georganiseerd om te klankborden. Hun bevindingen hebben wij meegenomen bij onze besluitvorming. Begin 2021 organiseren wij weer een aantal kleinschalige samenspraaksessies, deze online sessies vinden plaats in Teams. 

Wij delen onze vervolgstappen graag persoonlijk met jou
We willen er alles aan doen om niet alleen als de grootste, maar vooral ook als de beste collectieve inkomensverzekeraar in de markt te staan. We nodigen je graag uit voor één van onze samenspraaksessies op 11, 12 of 16 februari 2021. We informeren je in groepen van maximaal 15 adviseurs over de nieuwste ontwikkelingen en onze toekomstige denkrichting.

Welke onderwerpen komen er aan bod?
Graag bespreken wij de denkrichtingen binnen onze onderneming. Natuurlijk horen wij graag jouw inzichten en ideeën over de vernieuwingen die wij gepland hebben voor jou als adviseur en jouw klanten. Zo gaan we samen voor de meest persoonlijke service voor de klant. Heb je zelf een onderwerp dat je graag tijdens de sessie aan bod wilt laten komen? Vul dit dan gelijk in bij jouw aanmelding. 

Wie zijn er in wisselende samenstelling aanwezig vanuit Nationale-Nederlanden?
- Henk Blok, Commercieel directeur Inkomen Collectief
- Thomas Slabbers, Directeur Expert Centre Inkomen Collectief
- Accountmanagement

Vragen?
Voor vragen over deze uitnodiging kun je contact opnemen met Floor Schumm via 06-50163098 of 
communicatie.inkomen@nn.nl.

Graag tot ziens!