Sinterklaasfeest

Op zaterdag 23 november is het zover. Dan vieren we het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor de kinderen van 4 t/m 7 jaar van alle NN medewerkers in Nederland. Het wordt een fantastisch feest voor zowel de kinderen als de ouders! Wat staat er op het programma? We lichten alvast een tipje van de sluier op:

  • Er komt een geweldige show vol met dans en spel activiteiten
  • Natuurlijk zijn Sinterklaas en zijn pieten hierbij aanwezig
  • Voor alle kinderen die naar het feest komen, neemt Sinterklaas een mooi cadeau mee!

 

Aanmelden
Via het tabblad ‘Registreren’ kun je je aanmelden voor het Sinterklaasfeest en een cadeau naar keuze doorgeven. Kijk in de cadeaugids van Intertoys om het cadeau voor je kind(eren) zelf uit te kiezen. Geen cadeaugids ontvangen? Op de website van Intertoys is deze ook digitaal beschikbaar. Let op: je kunt alleen een cadeau uit de cadeaugids kiezen, niet van de website zelf. 

Cadeau
Het maximum bedrag is € 18,00. Schrijf de code en de omschrijving op (bijvoorbeeld: code 566003, Barbie kleding set) en kies vervolgens twee reservecadeaus uit en geef dit via het aanmeldformulier door. We zullen altijd proberen de eerste keuze voor je kind te bestellen.

Bijzonderheden over je kind
Sinterklaas wilt graag op de hoogte blijven van de bijzonderheden van de kinderen die het feest bezoeken. Daarbij kan je denken aan een zwemdiploma of medaille voor het hardlopen. Je kan deze bijzonderheden ook via het aanmeldformulier doorgeven. We zullen er voor zorgen dat deze informatie bij Sinterklaas terechtkomt.