Onze management board leden nodigen je uit voor een gesprek over wat jij belangrijk vindt in onze samenwerking

 

Voor de zomer vroeg ik jou en de andere genodigden welk alternatief je voorkeur had voor de uitgestelde strategische bijeenkomst rekening houdend met de vereisten rondom Covid-19.

Uitkomst peiling
Uitkomst van de peiling is dat er een sterke voorkeur is voor fysieke bijeenkomsten in een kleiner gezelschap. Dit begrijp ik maar al te goed. Gelet op de recent  aangescherpte maatregelen, heb ik besloten om de bijeenkomst online te laten plaatsvinden in drie kleinere gezelschappen. Jouw gezondheid en die van alle aanwezigen.

Voor de zomer dachten we nog rond deze tijd strategische sessies in kleinere fysieke gezelschappen te kunnen organiseren. Dit was ook de wens van de meeste deelnemers.  

Helaas gooit Covid-19 hier roet in het eten en hebben we besloten om deze sessies volledig online te houden. We willen graag met jou en branchegenoten in gesprek. Ik hoop dat je je in deze opzet kunt vinden en nodig je hierbij van harte uit voor één van de strategische online bijeenkomsten. 

Opzet online bijeenkomsten
In de maand november organiseren we drie strategische online bijeenkomsten van 75 minuten. Je ontmoet acht tot tien directieleden van branchegenoten en drie directieleden van Nationale-Nederlanden. De gastheren zijn Tjeerd Bosklopper of Leon van Riet, leden van onze Management Board.  

De opzet van de sessies blijft inhoudelijk ongewijzigd. We gaan met elkaar in gesprek over de uitdagingen en kansen - tijdens en na Covid-19 - die er voor de markt, klanten en onze samenwerking liggen. Ook geven we je een update over onze aangescherpte strategie.    

Geef je voorkeursdatum door
Wil je mij uiterlijk dinsdag 20 oktober a.s. laten weten welke datum je voorkeur geniet? Je kunt hiervoor de aanmeldknop in je uitnodiging gebruiken.  

  • Maandag   9 november 2020     17.00-18.15 uur
  • Maandag 16 november 2020     17.00-18.15 uur
  • Maandag 23 november 2020     17.00-18.15 uur
  • Helaas, op deze maandagen ben ik verhinderd

In de week van 26 oktober ontvang je de definitieve uitnodiging en link voor de bijeenkomst. Ik zal proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met de datum van je eerste voorkeur.  

Meer informatie
Heb je vragen over dit bericht of over deze online bijeenkomst, neem dan contact op met Tim Verschoor via tim.verschoor@nn.nl of via 06 83 62 40 93.

We kijken uit naar onze online ontmoeting in november!

Met vriendelijke groet,

 

Harry van der Zwan
Directeur Business Partners