Data & AI voor advieskantoren

 

22 juni & 4 juli  

Wil je weten hoe jouw organisatie Data en Artificial Intelligence (AI) effectief kan inzetten en wat de kansen zijn? Geïnspireerd worden door praktijkvoorbeelden en weten wat erbij komt kijken om een data-driven organisatie te bouwen? Meld je dan aan voor de Data & AI Inspiratie sessies die speciaal voor advieskantoren zijn opgezet.

Tjerrie Smit (Head of Data & AI bij Nationale-Nederlanden) en Dr. Sjoerd van den Heuvel (Associate Professor Data-Driven Business & People Analytics, University of Applied Sciences Utrecht) faciliteren de virtuele sessies van twee uur op onderstaande data. 

Wanneer
Woensdag 22 juni van 14.00 – 16.00 uur en maandag 4 juli van 15.00 – 17.00 uur.

Voor wie
Directie en/of management van advieskantoren die interesse hebben om nu of in de nabije toekomst gebruik te maken van Data & AI in de eigen organisatie. De meerwaarde is groter als jouw organisatie daadwerkelijk iets met data wil doen en bijvoorbeeld al een data analist in huis heeft of deze in de toekomst wil inzetten. Er is plaats voor maximaal 25 personen.

Kosten
In lijn met de beloningsregel BGfo, rekenen we de kosten door. Het bedrag dat we in rekening brengen is € 175,- incl. BTW. Voor dit bedrag kun je deelnemen aan beide Inspiratie sessies. 

Data & AI Inspiratiesessies
Sessie I Inspiratie en kansen met Data & AI

  • Data en AI-inspiratie van buiten
  • Best practice use-cases vanuit Nationale Nederlanden
  • ‘The new must-have role’: Business Translator (McKinsey, 2018)
  • Kansen en uitdagingen op het gebied van Data & AI voor jouw organisatie

    Sessie II Hoe begin je en wat is daarvoor nodig?
  • Test je eigen data analytics kennis
  • Hoe ontwikkelt Nationale-Nederlanden Data & AI use-cases?
  • Hoe bouw je een data-driven organisatie?
  • Concrete stappen naar een data-driven organisatie én business translators 

Intensieve Business Translator training in het najaar
In het najaar organiseren we een intensievere Business Translator training voor degenen die in jouw organisatie daadwerkelijk aan de slag gaan met het benutten van Data & AI kansen voor jouw klanten en organisatie. De doelgroep voor deze training is dus anders.

Tijdens deze training ontwikkel je stap voor stap een eigen concrete real-life use-case voor jouw organisatie die klaar is om geïmplementeerd te worden. Deze training neemt vier dagdelen in beslag en daarnaast zo’n 20 uur aan voorbereiding- en uitwerkingstijd rondom de sessies. De training wordt afgesloten met een eindepresentatie binnen jouw eigen organisatie. Vanaf begin juni kun je jezelf of iemand uit jouw organisatie inschrijven.