Uitnodiging

 

Beste collega,
 

We nodigen je graag uit voor de Landelijke Sales & Marketing dag op dinsdag 19 april 2022. Een dag die je niet wil missen. Blok deze dag dus meteen in je agenda en laat ons via onderstaande persoonlijke link weten of je erbij bent! We weten niet wat op dat moment de geldende Corona regels zijn, maar gaan er vanuit dat het in april weer mogelijk is om elkaar te zien en vragen jullie om deze dag alvast vrij te houden.

Let op: Wijzig je registratie als blijkt dat je eerdere registratie niet overeenkomt met je aanwezigheid op 19 april. Doe dit zo snel mogelijk en uiterlijk voor 1 maart 2022 via de persoonlijke link in de uitnodiging!

De dag heeft als doel om elkaar na lange tijd weer eens te zien en beter te leren kennen. Wat we precies gaan doen is nog geheim, maar belangrijk is dat je gemakkelijke casual kleding draagt en op tijd bent. Het is een locatie waar een Corona QR code verplicht is. Hou daar dus rekening mee.  

Op deze dag komen we met ongeveer 225 Sales & Marketing collega’s bij elkaar. Collega’s die direct of indirect betrokken zijn bij het Intermediair. De dag is onderdeel van een jaarprogramma waaraan we met elkaar komend jaar verder invulling geven. Het uiteindelijke doel is dat we elkaar beter weten te vinden en van elkaar weten wat er speelt. Zo kunnen we onze positie als nummer één financieel dienstverlener verder versterken richting adviseurs en klanten. We geloven daarbij in de  kracht van samen. Samen optrekken en samenwerken.

We starten om 12:00 uur op een locatie in het midden van het land en voor lunch wordt gezorgd. Het programma wordt afgesloten met een borrel en wat te eten en duurt tot 19:00 uur. Later volgt meer informatie over de dag. We kijken er naar uit om je te zien!

Met vriendelijke groet,

Harry van der Zwan en Eric van Griethuijsen
namens de Commercial Board Zakelijk & Retail
en de werkgroepen voor de sales & marketing dag
en het jaarprogramma