Uitnodiging

 

Beste collega,
 

We nodigen je graag uit voor de Sales & Marketing dag op donderdag 27 januari 2022. Een dag die je niet wil missen. Blok deze dag dus meteen in je agenda en laat ons via de persoonlijke link in je uitnodiging weten dat je erbij bent!

De dag heeft als doel om elkaar weer eens te zien en beter te leren kennen. Wat we precies gaan doen is nog geheim, maar belangrijk is dat je gemakkelijke casual kleding draagt en op tijd bent.

Op deze dag komen we met ongeveer 225 Sales & Marketing collega’s bij elkaar. Collega’s die direct of indirect betrokken zijn bij het Intermediair. De dag is onderdeel van een jaarprogramma waaraan we met elkaar komend jaar verder invulling geven. Het uiteindelijke doel is dat we elkaar beter weten te vinden en van elkaar weten wat er speelt. Zo kunnen we onze positie als nummer één financieel dienstverlener verder versterken richting adviseurs en klanten. We geloven daarbij in de  kracht van samen. Samen optrekken en samenwerken.

We starten om 12:00 uur op een locatie in het midden van het land en voor lunch wordt gezorgd. Het programma wordt afgesloten met een borrel en wat te eten en duurt tot 19:00 uur. Later in het jaar volgt meer informatie over de dag. We kijken er naar uit om je te zien!
 

Met vriendelijke groet,

Harry van der Zwan en Eric van Griethuijsen
namens de Commercial Board Zakelijk & Retail
en de werkgroepen voor de sales & marketing dag
en het jaarprogramma